Lepa mamica
Uporaba seruma za rast trepalnic je enostavna natisni
serum za rast trepalnice
Naše trepalnice so hkrati tako neopazen del telesa, a tudi zelo pomemben. Če človeka pogledamo v oči, so trepalnice tiste, ki poudarijo globino pogleda. Trepalnice zagotovijo, da so naše oči privlačne, ne glede na barvo in obliko. Še posebej zaželene so goste, črne in dolge trepalnice. Zato mladi in stari čedalje bolj posegajo po pripomočkih za izboljšanje izgleda trepalnic. Poleg umetnih trepalnic, se zelo pogosto uporablja serum za rast trepalnic. Na tržišču je serum za rast trepalnic pravzaprav inovacija in zelo dobrodošla pridobitev. serum za rast trepalnice

Brez težav z očmi in drugih nevšečnosti

Mnogim namreč umetne trepalnice povzročajo kar nekaj težav. Gre za težave z lepljenjem, saj je lepilo lahko agresivno in poškoduje občutljivo kožo na vekah. Prav tako tudi odstranjevanje trepalnic z lepilom ni najbolj enostavno in brez težav si zakuhamo kakšno vnetje oči. S serumom za rast trepalnic pa se vsem zdravstvenim in higienskim težavam izognemo. Serum za rast trepalnic je namreč povsem naraven, na bazi naravnih olj in tako ne škoduje občutljivim očem.

Prvi rezultati že po enem tednu

Serum enostavno premažemo čez naše naravne trepalnice in že po prvem tednu uporabe lahko opazimo rezultate. Po večtedenski uporabi, pa so ti rezultati že zelo izraziti in opazni tudi drugim. Prva naloga seruma je okrepitev naših naravnih trepalnic. Vpliva na njihovo moč in gostoto. Poleg tega pa postanejo trepalnice tudi daljše in temnejše. Nekateri uporabniki oziroma uporabnice poročajo celo o takšnem učinku, da jim ni potrebno več uporabljati maskare za trepalnice. S serumom za rast trepalnic so se njihove trepalnice namreč tako močno okrepile in vidno izboljšale, da drugih ličil sploh ne potrebujejo več.

V izogib kirurškim posegom na obrazu

Raznorazni posegi pri kozmetičarki ali celo kirurgu nas močno udarijo po žepu, pa tudi zadovoljstvo ni vedno garantirano. S serumom za rast trepalnic pa si zagotovimo cenovno ugodno rešitev in popolno zadovoljstvo. Učinek naravnih sestavin v serumu je namreč izjemen. Naše trepalnice bodo po redni uporabi močne, dolge in goste. S takšnimi trepalnicami bomo samozavestnejši in zadovoljni.
( 0 ocen )
 
Čarobna mastika natisni

Znanost modernega časa je potrdila kar so v antičnem času že vedeli - da je mastika resnično močna lepotna skrivnost!
Čarobna mastikaMastikine lastnosti so skoraj magične in so dokumentirane že skozi zgodovino.
Najdemo jo v posvetnih delih kot sta Biblija in Koran, o njej so pisali veliki možje v zgodovini, kot so Hippocrates, Christopher Columbus in Pliny  Elder.

Na velikih območjih je bila mastika cenjena kot zlato in tiste, ki so ujeli pri kraji mastike, so obsodili na smrt z obešanjem. Skrajno pomembno ovrednotenje mastike je dokumentirano z nekaterimi bolj nenavadnimi uporabami skozi pretekli čas, kot je obdavčljiva dobrina, kot dota, kot poglavitna sestavina pri mumificiranju, kot aromatičeno podaljševanje obstojnosti hrane in vode, z mastiko so jo naredili bolj okusno in prijetno in kot zdravilo za vse vrste zobnih obolenj, kašlja, razjed in raku.


( 1 Oceni )
Več ...
 
Moderna superMAMI: Ličenje za vroče poletne dni natisni

Ličenje za vroče dniKadar sonce močno pripeka, vročina topi naš make-up, ki je lahko videti kot stopljen sladoled. Zato nam bo nasvet, kako se naličiti, da v takšnih dneh naš videz ostane svež, prišel še kako prav.

Tako kot zamenjamo zimsko in spomladansko garderobo, moramo zamenjati tudi izdelke za ličenje, ki so primerni za poletje.

Pa poglejmo:
potrebujemo vlažilno dnevno kremo z zaščitnim faktorjem 15, lahko pa je tudi višji. V tem času, ko smo še posebej izpostavljene vsakodnevnemu sevanju UVB- in UVA-žarkom, je to zelo pomembno, saj bomo svojo kožo zaščitile pred prehitrim staranjem in poškodbami, ki lahko nastanejo zaradi sevanja. Ko nanesemo kremo, počakamo, da se dobro vpije (vsaj 10 minut), ostanek pa lahko popivnamo z robčkom ali papirnato brisačko.


( 0 ocen )
Več ...
 
Ste se že kdaj vprašali, zakaj imajo Hollywoodske zvezdnice vedno popolno polt? natisni

Ste se že kdaj vprašali, zakaj imajo Hollywoodske zvezdnice vedno popolno polt?Hollywoodske vizažiste je navdušila neverjetna kakovost, prekrivnost in obstojnost mineralnih ličil. Profesionalni vizažisti so v preteklosti mineralna ličila uporabljali le za posebne kozmetične potrebe, ki sedaj - zaradi neverjetnih rezultatov, ki jih z njimi dosegajo, postajajo njihova prva in edina izbira ter stalnica pri ličenju.

Prednosti mineralnih ličil
•    Naraven videz in lahkoten občutek
•    Obstojna ves dan
•    Odlična za občutljivo kožo
•    Protivnetna
•    Brez olj, dišav, konzervansov in sintetičnih polnil
•    Prilagodljiva za vsakogar( 0 ocen )
Več ...
 
Negovana superMAMI: Nohti natisni
a

Negovana supermamiNohti na rokah in nogah so lahko vsakomur v okras, zna pa se skrb zanje spremeniti v pravo nočno moro.
Nohte na rokah prekomerno izpostavljamo čistilom, večkratno umivanje rok z milom lahko kvarno vpliva na njihovo trdnost in prožnost.
Nohte na nogah tlačimo v moderno, a neustrezno obutev. Visoke pete, zašiljene konice čevljev in premajhna obutev pripomorejo k bolečim nogam ter nepravilni rasti in poškodbam nohtov. Obremenitve, kot so dolgotrajno stanje ter obuvala, narejena iz materialov, ki ne dihajo, prekomerna telesna teža itd., stanje le še poslabšajo.


( 0 ocen )
Več ...
 
Ličenje: Ste dobili vabilo na zabavo? natisni

Svoj prosti čas moramo neprestano usklajevati z ostalimi družinskimi člani – njihovimi in našimi obveznostmi – zato je prav, da si naredite načrt obiskov pri kozmetičarki. Le tako boste sposobne uskladiti vse obveznosti pred zabavo, na kateri bi rade blestele. Prav je, da veste, da je urica pri kozmetičarki samo vaša, brez stalnega zvonjenja mobitela in gledanja vsako minuto na uro v stilu: ali bom uspela opraviti še to in ono.

Veliko pred …

Solarij
Solarij pričnite obiskovati čim prej, tako da boste lahko pravočasno dosegle želeno porjavitev (kar je seveda odvisno od tega, koliko pigmenta imate). Bolje pa je, da ste z doseženim tenom zadovoljne že kakšen teden ali dva prej, kot da vam je žal, če boste za vaš okus še vedno presvetle.


( 5 ocen )
Več ...
 
Nega kože po sončenju - po poletju natisni

Ko se poletje poslavlja, smo ponavadi ponosne na lepo zagorelo polt, ki smo si jo pridobile v vročih mesecih. Da koža na obrazu in telesu po sončenju, vročini in slani vodi ne postane pusta in »oluščena«, moramo poskrbeti že poleti. Pomembno pa je, da tudi po dopustu našo kožo primerno negujemo.

To velja tako za kožo obraza kot za kožo telesa. Da bomo kožo pravilno oskrbeli, ji privoščimo piling – luščenje povrhnjih plasti odmrlih celic. Nežen piling ne bo škodil vašemu na novo pridobljenemu tenu – koža pa bo spet zadihala in bo pripravljena na sprejem hranilnih snovi. Za razliko od težkih, bolj mastnih krem sedaj koža najbolj potrebuje vlaženje. 


( 0 ocen )
Več ...
 
Nalaganje maščob v telesu natisni

Nalaganje maščob v telesu je povezano s prehrano, aktivnostjo in življenjskim slogom. Vsi dobro vemo, da se veliko maščobe nalaga zaradi uživanja mastne hrane. Zaužite maščobe se presnovijo do maščobnih kislin in se uskladiščijo kot energijska rezerva v maščobnem (adipoznem) tkivu. Temu se lahko izognemo z odstranjevanjem vidnih maščob, kot je koža pri piščancu, mastni deli pri zrezkih in pršutu, pa tudi z omejevanjem uporabe masla, margarine, smetane ... Uživanje maščob je prav tako pomembno kot uživanje beljakovin in ogljikovih hidratov, zato jih raje nadomestimo z bolj kakovostnimi, predvsem rastlinskimi maščobami, kot so oljčno, repično in laneno olje, maščoba v avokadu, ribah in oreščkih.

Redkokdaj pa pomislimo, da se maščoba nalaga tudi zaradi pretiranega uživanja ogljikovih hidratov. Zaužiti ogljikovi hidrati se najprej presnovijo do enostavnih sladkorjev, ki preidejo v kri in jetra. Manjši delež se porabi za trenutno energijsko pretvorbo, večji pa za zapolnitev glikogenskih rezerv v jetrih in mišicah. Zaloge glikogena se praznijo pri telesnem naporu oziroma gibanju.


( 0 ocen )
Več ...
 


Sorodni prispevki

Iskanje© 2009 Otroci d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.