Uporaba šminke je sila preprosta

Šminke različnih tekstur in druga nepogrešljiva ličila sodobne ženske

Vsaka ljubiteljica make upa in kozmetike na sploh ima v svoji kozmetični torbici vsaj nekaj nepogrešljivih ličil in drugih produktov. Na poti v službo si neredko popravi šminko, ki je torej obvezna spremljevalka kar v njeni torbici. Izbira ustrezne šminke in drugih vrst ličil pa je zlasti odvisna od njenega tena, sloga in ne nazadnje tudi od letnega časa.

Pri nakupovanju make upa se ženske precej pogosto zanašajo tudi na proizvajalce oziroma blagovne znamke. Zahtevne dame za ličenje raje zapravijo nekoliko več denarja, saj vedo, da so si s tem zagotovile tudi kakovost, trajnost in obstojnost produkta.

Daleč najbolj priljubljene šminke in glosi za usta

Na sploh je za ličila značilno, da so lahko izdelana iz najrazličnejših materialov. Kar precej časa so v trendu naravna ličila, na katera so pričele prisegati skorajda vse strastne ljubiteljice vrhunske kozmetike. Tako pred nakupom vedno preverijo, iz česa je šminka ali kakšen drug produkt izdelan. Če jim tudi tekstura ter barvni ten ugajata, se vsekakor odločijo za nakup.

Šminke ki dajejo mat videz
Mat šminke ki omogoča popoln nanos in dolgo obstojnost

V tem hipu so daleč najbolj priljubljene tiste šminke, ki dajejo mat videz. Kljub temu ga sem in tja popestrijo z uporabo glosa, ki je prav tako vedno dobrodošel v njihovi torbici.

Kako izbrati pravi odtenek šminke

Če ste v ličenju začetnica, boste za prvo rdečilo za usta najverjetneje pri izbiri porabile kar nekaj časa. Sicer pa obstajajo nekakšna pravila, kako izbrati pravi odtenek šminke. Najbolje pa je, da se pred izbiro pogovorite s katero od lepotnih svetovalk, ki jih ne manjka niti v specializiranih prodajalnah z ličili in drugo kozmetiko.

Kako izberemo pravi odtenek šminke?

Na voljo so testerji, s pomočjo katerih pred nakupom izbrani izdelek preizkusite na sebi. Pri vseh lepotilnih izdelkih v prodajalni je praviloma postavljeno še ogledalo ter robčki, s katerimi si preizkušeno ličilo pred odhodom iz trgovine uspešno spravite s sebe.

Je šminka lahko primerno darilo

Neredko kozmetiko, ličila, parfume in druge podobne izdelke podarjamo tudi kot darilo. Ker je rdečilo za usta res specifičen izdelek, je morda bolje, da ga za darilo ne podarjate. A če ste povsem prepričani, na katero blagovno znamko, tip in ten prisega slavljenka, si lahko dovolite tudi to.

Šminke kot darilo
Šminke so primerne tudi za darilo če veste katero znamko uporablja slavljenka

V nasprotnem primeru pa je veliko bolje, če obdarjenki podarite kar bon in si bo izdelke v prodajalni izbirala sama.

Mayani čudežna šminka

Strastnim oboževalkam make upa najverjetneje ni treba posebej razlagati, kaj je Mayani in katere produkte ponuja na trgu. Tovrstna blagovna znamka je tudi sicer izjemno priljubljena, saj imajo njeni izdelki odlično formulacijo, čudovito embalažo, vsak izdelek je razvit z izjemno veliko mero ljubezni pa tudi razumevanja želja navdušenk nad ličili.

Medtem ko Mayani ponuja zelo veliko število najrazličnejših produktov, pa je v tem hipu zagotovo najbolj priljubljena Unicorn čudežna šminka. Ta glede na pH vaših ustnic čudežno preračuna unikatni odtenek. Sliši se fantastično.

Na ustnicah ustvarja prijeten videz

Čudežna šminka Mayani ima prijeten ter svež vonj. Na vaših ustnicah ustvarja zelo prijeten videz – glosy balm. Njena sestava je veganska. Vsebuje karitejevo maslo in oljčno olje. Ti dve olji ob nanosu poskrbita za vrhunsko navlažitev in ustnice še dodatno negujeta.

Najpogosteje se ustnice po uporabi tovrstnega izdelka obarvajo v roza odtenek. Uporaba šminke je sila preprosta. Nanese se na ustnice. Z rahlimi potezami jo je treba podrgniti po njih. Izdelek se tako precej lepše porazdeli. Po približno eni minuti se razvije pravi odtenek. Ta pa je, kot smo dejali, odvisen od pH vaših ustnic.

Osvetljevalec, ki deluje po principu refil

Še eden od bolj priljubljenih Mayani izdelkov je kompaktni osvetljevalec, ki deluje po principu refil. To pomeni, da kolekcijo izbranih barvnih odtenkov namestite v prazno magnetno paleto. V eni sami paleti imate tako lahko izbrane vse svoje priljubljene odtenke. Ker je paletka izjemno praktična, vas lahko brez težav spremlja tudi na poti oziroma daljših potovanjih.

Ko vam osvetljevalca zmanjka, ga lahko preprosto nadomestite z drugim oziroma novim. Sicer pa tovrstni kompaktni osvetljevalec vsebuje tudi drobne bleščeče delce. Ob odboju svetlobe na vaši koži ustvarjajo edinstveni sijaj. Za nadgradnjo minimalističnega videza, lahko čopič popršite s sprejem za utrjevanje ličil. Na takšen način vam bo uspelo, da bo izdelek na koži še precej bolj učinkovit.

Spletni nakup Mayani izdelkov

Po izdelke svetovno uveljavljene blagovne znamke vam v resnici ni treba hoditi prav daleč. Na voljo so v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah z ličili. Odlična novica je še ta, da izdelke lahko naročite tudi po spletu.

Članki iz iste kategorije: