Trgovina Medigo je več kot le trgovina z izdelki za zdravje

Podjetje Medigo je na trgu prisotno že vrsto let in v vsem tem času svojim strankam zagotavlja 100 % varen in kakovosten nakup raznovrstnih izdelkov za zdravje. Obenem pa jim na svoji spletni strani omogoča še vrsto koristnih, strokovno podkovanih in povsem brezplačnih nasvetov v obliki privlačno zasnovanih člankov oziroma prispevkov.

Trgovina Medigo je dobro poznana tudi po tem, da strankam omogoča hiter, učinkovit in kakovosten servis različnih naprav. Nekaterim med vami pa je tovrstna prodajalna predvsem znana po tem, da nudi tudi izposojo invalidskih vozičkov.

Seznam izdelkov in storitev trgovine Medigo

Trgovina Medigo že skoraj tri desetletja odlično skrbi za zdravje svojih strank ter jim na najučinkovitejši način pomaga tudi v času bolezni. V njenem prodajnem programu se tako nahajajo medicinski in ortopedski pripomočki, sredstva za nego bolnika, izdelki za preventivo ter kurativo, športni program s prehrano in pripomočki, sredstva za nego telesa, na primer kozmetika, aparati.

V odlično založeni prodajalni so prav tako na voljo vrhunska prehranska dopolnila, izdelki za rehabilitacijo in ortopedijo, kompletni programi za nosečnice, porodnice in otroke. Visoko strokovni kader dobro poskrbi za svetovanje in meritev. Omogočajo vam izposojo medicinskih pripomočkov na naročilnice ZZZS, izposojo invalidskih pripomočkov, servis naprav. Ne nazadnje je strokovna ekipa izkušenih prodajalcev zadolžena tudi za oskrbo ambulant, bolnišnic ter zavodov. Zastopajo še tuja podjetja.

Trgovina Medigo že skoraj tri desetletja odlično skrbi za zdravje svojih str

Splošna dejstva o medicinskih pripomočkih

V trgovini Medigo so vam torej na voljo vrhunski in povsem varni medicinski pripomočki. Takšen pojem pokriva vse izdelke, ki se koristno uporabljajo za preprečevanje, diagnosticiranje, spremljanje, zdravljenje ter lajšanje bolezni. Prav tako so tovrstni izdelki povezani z okvarami, invalidnostjo, anatomskimi funkcijami, fiziološkimi procesi, z nadzorom spočetja.

Trgovina Medigo vam torej omogoča nakup povsem navadnega obliža kot tudi nakup kirurških inštrumentov ter diagnostičnih testov.

Izdaja oziroma prevzem medicinskega pripomočka

Določen medicinski pripomoček zavarovana oseba prejme oziroma si ga izposodi pri dobavitelju, ki ima z ZZZS sklenjeno pogodbo. Tudi trgovina Medigo je eden od dobaviteljev. Na sploh pa je za vse takšne dobavitelje značilno, da imajo izdajna mesta zelo vidno označena z zeleno nalepko.

Pravico do medicinskega pripomočka zavarovana oseba izkazuje z naročilnico ter kartico zdravstvenega zavarovanja. Izdajo pripomočka pa dobavitelj evidentira v sistemu on line.

V trgovini Medigo so vam torej na voljo vrhunski in povsem varni medicinski pripomočki. Takšen pojem pokriva vse izdelke, ki se koristno uporabljajo za preprečevanje, diagnosticiranje, spremljanje, zdravljenje ter lajšanje bolezni.

Izbor priljubljenih izdelkov prodajalne Medigo

Trgovina Medigo je poznana po ponudbi izvrstnih pripomočkov, ki odlično služijo za zdravje. Prav tako v njej lahko kupite izdelke, ki so koristni v času bolezni. Nekateri izdelki so še posebej priljubljeni in se več kot odlično prodajajo. 

Nekaj najbolj priljubljenih izdelkov Medigo na kratko predstavljamo v nadaljevanju.

Zaščitna nepremočljiva podloga

Zaščitna nepremočljiva podloga in prevleka za zaščito ležišča ali sedišča med mokrenjem je eden od bolje prodajanih izdelkov Medigo. Takšen izdelek je še posebej dobrodošel pri inkontinenci, pri negi na domu, pri nočnem močenju postelje otrok.

Nepremočljiva podloga je prav tako koristna tudi za tiste osebe, ki imajo pogoste težave z nočnim potenjem; za tiste z alergološkimi težavami. Ne nazadnje pa so nepogrešljiv del domov za ostarele ter bolnišnic.

Zaščitna nepremočljiva podloga in prevleka za zaščito ležišča ali sedišča med mokrenjem je eden od bolje prodajanih izdelkov Medigo. Takšen izdelek je še posebej dobrodošel pri inkontinenci, pri negi na domu, pri nočnem močenju postelje otrok.

Preberite si še naslednji članek: Estetska kirurgija v ospredje postavlja holističen pristop obravnave pacienta

Iskanje vrelca mladosti še nikdar ni bilo tako donosno kot v sodobnem svetu. Se starati naravno ali v bitki s časom uporabiti vsa mogoča orožja, ki nam jih ponujata znanost in tehnologija? Pomembne spremembe je povzročila tudi večja sprejemljivost in uveljavljenost estetske kirurgije

Ključne prednosti kakovostne zaščitne nepremočljive podloge

Kakovostno zasnovana nepremočljiva zaščitna podloga se lahko pere na zelo visoki temperaturi; tudi do 95 stopinj Celzija. Posebej je izdelana za zaščito ležišča ali sedišča pred mokrenjem. Ker vsebuje bombažno površino, ne draži ter ne škoduje koži. Ne prepušča tekočine, rahlo pa dopušča pretok zraka.

Nepremočljiva podloga je označena kot podloga, ki se med pranjem v pralnem stroju na kateri koli temperaturi lahko sterilizira. Odlično nadomešča podlogo iz čiste gume ali gumiranega platna. Prav tako je higiensko povsem čista ter preprečuje umazanijo. Še posebej je dobrodošla doma, v zdravstvenih domovih, v bolnišnicah, domovih za ostarele, v hotelih, ne nazadnje tudi v različnih prenočiščih. 

Oksimeter in kompresijske nogavice

Med bolje prodajane izdelke sodijo tudi oksimeter ter kompresijske nogavice. Glede na to, kaj vam takšni izdelki doma pa tudi sicer lahko ponudijo, to v resnici ni prav nič presenetljivega.

Prenosni prstni pulzni oksimeter je majhen inštrument z zelo majhno porabo energije. Zagotavlja vam spremljanje saturacije kisika, in to kjer koli ter kadar koli. Zadošča, da prst vstavite v napravo, in v samo nekaj sekundah se na zaslonu izpiše vrednost nasičenosti kisika ter srčni utrip.

Za pospeševanje prekrvavitve, pomoč pri lajšanju prvih znakov težav z ožiljem, za otečene, utrujene noge pa so odlična izbira kompresijske nogavice. Primerne so za nošenje z vsako vrsto obutve – doma, na sprehodu, v službi, na poti.

Preberite si še naslednji članek: Stanje izgorelosti lahko resno vpliva na naše zdravje

Zgodi se najboljšim, vlečnim konjem, tistim, ki dajejo vse od sebe, ob tem pa si ne vzamejo časa, da bi poslušali svoje telo. V kriznih situacijah, se lahko težave poglobijo še hitreje. Izgorevajo ljudje, ki so bili na vrhu sveta.

Opornice so izdelki, ki delujejo na telesne dele z določeno silo. Delimo jih na statične in dinamične. Prvi tip opornic na obravnavani ud deluje s stalno silo in ne zagotavlja gibanja. Dinamične opornice delujejo na aplicirano mesto s spremenljivo silo in kot takšne omogočajo podprto in nadzorovano gibanje. Za opornice velja, da so serijsko izdelane, dostopne, individualno izdelane in prilagojene. Dobra izbira so na primer opornice Medigo. Preberite več v članku Statične in dinamične opornice.

Članki iz iste kategorije: