Zdravje nosečnice in zarodka z jemanjem prehranskega dopolnila

Naravna prehranska dopolnila za zdravljenje neplodnosti

Fertility+ naravna prehranska dopolnila, ki imajo visoko vsebnost cinka, folatov in drugih vitaminov in mineralov so zato primerna za vse ženske, ki v roku enega leta ne zmorejo zanositi in za vse tiste ženske, ki so že zanosile, pa želijo poskrbeti za zdravje svojega otroka. Pri tem folna kislina pred nosečnostjo poskrbi za pravilen razvoj zarodka.  

Slabše možnosti za zanositev po 30 letu starosti bodo morda nekoliko zamaknile proces zdravljenja s prehranskimi dodatki, vendar je pri tem pomembno vedeti, da Fertility+ naravna prehranska dopolnila vsebujejo visoke vrednosti vseh sestavin. Prav zato ženska z dnevnim odmerkom v telo vnese optimalno količino določenih sestavin, ki izboljšujejo zmožnost spočetja otroka.

Naravno prehransko dopolnilo za njega

Slabše možnosti za zanositev po 30 letu starosti pa pestijo tudi moške, saj se tudi oni soočajo s težavami, ki jih prinaša neplodnost oziroma zmanjšana sposobnost spočetja otroka. Prav zato je Vitanoval razvil naravno prehransko dopolnilo za njega, ki vsebujejo še nekatere dodatne sestavine.

Le-te pa so pomembne predvsem za uravnavanje moških spolnih hormonov, zdravje prostate in povečevanje kakovosti semenske tekočine. Če moški in ženska istočasno uživata prehranska dopolnila, tedaj je zdravljenje neplodnosti bolj učinkovito, kot če bi prehranske dodatke jemal le eden od njiju.

Članki iz iste kategorije: