Revija

SuperMAMI je revija za sodobne mamice. Namenjena je vsem mamicam, ki imajo najraje na svetu svoje otroke, svojo družino, ob tem pa ne pozabijo, da morajo imeti rade tudi sebe.

Supermami je tista, ki si zvečer, ko otroci zaspijo, želi prebrati dobro knjigo, si privoščiti sproščujočo kopel in partnerju do potankosti opisati, kaj vse se ji je ta dan zgodilo. Ste se našli v tem opisu? Potem ste tudi vi supermami! če je tako, boste revijo SuperMAMI prav gotovo z veseljem brale!

Predstavljamo vam supermami – v intervjuju z znano mamo boste izvedele, da je tudi ona morda težko rodila, imela težave pri dojenju, da pogreša partnerja, ki je veliko odsoten, in da ji veliko pomaga prav njena mama.

Zgodba o življenju vam bo povedala vse tiste skrite, a zato nič manj pomembne zgodbe o družinah, ki so na nek način posebne. Predstavljamo vam družine z več otroki, družine s trojčki, tiste, ki so bile pred težkimi življenjskimi odločitvami …, vse z namenom, da bi se prav njih našle tudi same.

V rubriki Naši sončki boste lahko prebrale vse o negi, razvoju in vzgoji otrok, prebirale boste lahko zdravstvene nasvete o otroškem zdravju in zdravju mamic, nasvete strokovnjakov iz zdravstvenega in psihološkega področja, ne manjka pa tudi nasvetov za kreativno preživljanje prostega časa, kjer boste izvedele, kako ustvarjalno preživljati prosti čas. V rubriki bomo predstavljali tudi slovenske porodnišnice, v vsaki številki pa se lahko poučite tudi o svojih starševskih pravicah.

Rubrika Imejmo se rade je namenjena vam, drage mamice. Rubrika vsebuje zdravstvene nasvete, pouči vas o pravilni negi obraza in ličenju, z nasveti o telovadbi vas spodbuja k aktivnemu življenju, ne manjkajo pa tudi modni nasveti, podjetniški in karierni kotiček ter kotički za ustvarjanje in vrtnarjenje in kuhanje.

V rubriki Prosti čas lahko preberete naše nasvete kam z družino, v numerološkem kotičku mesečne napovedi, predstavljamo vam zanimive knjige, svoje sive celice pa lahko razmigate v nagradni križanki.

Revija SuperMAMI je mesečnik, izide vsak prvi četrtek v mesecu v nakladi 8.000 izvodov. Poleg prodaje na prodajnih policah in stalnih naročnic podarimo SuperMAMI tudi vsaki novi mamici v njeni porodnišnici, tako da se z njo seznani takoj, ko dobi ime, za katerega pravijo, da je najlepše – mama.

Želite prejeti ogledni izvod? Pokličite nas na 01 565 34 16!

Članki iz iste kategorije: